Over MI7

MI7 is een onafhankelijk communicatiebureau met een achtergrond in de journalistiek en het bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in financiële en juridische public relations en crisiscommunicatie. Daarnaast verzorgen we perstrainingen en positioneringen, tekstproductie, websites, social media-strategieën en de creatie van magazines. MI7 is opgericht door Mischa van de Woestijne; zie voor zijn ervaring en achtergrond zijn profiel op LinkedIn.

Hoe wij werken

We zijn resultaatgericht, combineren denken en doen en houden van een heldere en pragmatische aanpak. Zonder lange vergaderingen, eindeloze presentaties of vuistdikke rapporten.

We geloven in langdurige partnerships waarbij en aan de basis van elke samenwerking staan heldere en faire financiële afspraken. Soms maken we afspraken voor de duur van een project, in andere gevallen werken we per uur of op basis van een vaste maandelijkse vergoeding.

 

Voor wie wij werken

Onze opdrachtgevers variëren van start-ups tot multinationals, van kleine financiële dienstverleners tot de grootste private equity bedrijven van Nederland. Maar we werken ook voor particulieren, mediabedrijven, culturele- en overheids-instellingen en de non-for-profit sector.

Contact

Benieuwd of we ook iets voor u kunnen betekenen?

Neem contact op via +31 (0)6 2470 42 05

of stuur een bericht naar mischa @ mi7.nl.

Ik kom graag bij u langs,

maar u bent vanzelfsprekend ook welkom in ons kantoor in Amsterdam Zuid.